Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit opravdu rychlou pomazánku z krůtí konzervy | recept

Jak připravit opravdu rychlou pomazánku z krůtí konzervy | recept. Poctivě řízná, úžasně šťavnatá, a k tomu ještě masová. Jednoduše k pivu a čerstvému chlebu jako dělaná.

Co je potřeba

  • 1 krůtí konzerva
  • 1 cibule
  • 1 lžíce pikantní hořčice
  • 2–3 lžičky krenexu
  • sůl a čerstvě mletý pepř dle chuti
1

Celý obsah konzervy vyklepněte do misky a vidličkou rozmačkejte.

2

Poté přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, hořčici a krenex. Vše společně promíchejte, dle chuti osolte, opepřete a máte hotovo. Před podáváním jen nechejte chvilku odležet, aby se chutě náležitě propojily.

Pomazánku si nejlépe vychutnáte namazanou na čerstvém chlebu, s cibulkou a kyselou okurkou.

Úžasné na této pomazánce je, že ji můžete různě obměňovat a doplňovat. Například ji můžete připravit opravdu ostrou z čerstvě nastrouhaného křenu. Pak ale přidejte i trochu majolky. Pro nasycení většího počtu strávníků do ní můžete přidat vajíčko uvařené natvrdo, se kterým bude pomazánky více a zároveň bude vydatnější.

 

Autor: Markéta
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články