Jak připravit opravdu rychlou pomazánku z krůtí konzervy | recept
Jak připravit opravdu rychlou pomazánku z krůtí konzervy | recept. Poctivě řízná, úžasně šťavnatá, a k tomu ještě masová. Jednoduše k pivu a čerstvému chlebu jako dělaná.
Co je potřeba
- 1 krůtí konzerva
- 1 cibule
- 1 lžíce pikantní hořčice
- 2–3 lžičky krenexu
- sůl a čerstvě mletý pepř dle chuti
Krok 1
Celý obsah konzervy vyklepněte do misky a vidličkou rozmačkejte.
Krok 2
Poté přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, hořčici a krenex. Vše společně promíchejte, dle chuti osolte, opepřete a máte hotovo. Před podáváním jen nechejte chvilku odležet, aby se chutě náležitě propojily.
Pomazánku si nejlépe vychutnáte namazanou na čerstvém chlebu, s cibulkou a kyselou okurkou.
Úžasné na této pomazánce je, že ji můžete různě obměňovat a doplňovat. Například ji můžete připravit opravdu ostrou z čerstvě nastrouhaného křenu. Pak ale přidejte i trochu majolky. Pro nasycení většího počtu strávníků do ní můžete přidat vajíčko uvařené natvrdo, se kterým bude pomazánky více a zároveň bude vydatnější.