Přejít k hlavnímu obsahu

Masové kuličky s pikantní zeleninou

Drobné masové kuličky, obvykle spíchnuté s nakládanou perlovou cibulkou, známe z rautových stolů připravovaných profesionály. Ale nic nebrání připravit je i doma a doplnit podle své fantazie, a nebo podle stavu zásob ve spíži.

Masové kuličky jsou příjemným zpestření připravovaného pohoštění. Mohou doplnit nebo i zcela nahradit obligátní jednohubky či chlebíčky nebo tvořit součást studené mísy.

Příprava masových kuliček je snadná, rychlá a finančně nepříliš náročná.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Rožmberský salát, receptura 50423
Rožmberský salát je jemný a delikátní. Připravuje se z kapra, což lze už z jeho názvu odvodit. Rožmberský salát lze podávat jako studený předkrm, lehč…