Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat sváteční studené obložené mísy. Recepty a inspirace

Obložená studená mísa je korunou slavnostního stolu. Připravit obloženou mísu, to není jen rozložit po podnose salám, sýr a kyselé okurky. Ale na druhou stranu – obložená mísa se nutně nemusí skládat z delikates s trojcifernou nákupní cenou. Těm, kteří nemají moc zkušeností s přípravou studených mís, nabízíme několik tipů a praktických rad zkušené profesionální vyučené kuchařky. Coby inspirace (nebo i vzor) mohou posloužit naše fotografie jednoduchých, ale lákavých studených mís, jak je můžeme z dostupných surovin udělat doma.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Rožmberský salát je jemný a delikátní. Připravuje se z kapra, což lze už z jeho názvu odvodit. Rožmberský salát lze podávat jako studený předkrm, lehč…