Přejít k hlavnímu obsahu

Švédská pomazánka, zdravá delikatesa pro pravé labužníky

Švédská pomazánka, receptura ČSN 50439. Švédská pomazánka se připravuje z tvarohu, másla a tresčích jater, která jí dodávají delikátní jemné chuti. Švédskou pomazánku můžeme podávat při běžném stolování – například k večeři. Ale větší uplatnění najde švédská pomazánka v lahůdkové studené kuchyni. Můžeme ji použít na přípravu jedno druhových obložených chlebíčků, miňonek a kanapek. Velmi dobře poslouží jako náplň paštiček, nebo na plnění zeleniny či vhodného ovoce. Švédská pomazánka je zdravá a vhodná i pro děti a těhotné ženy.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Utopence zavařené do sklenic
Utopence zavařené do sklenic mají několik výhod. Jsou ke konzumaci připraveny ve velmi krátkém čase, prakticky okamžitě po vychladnutí. Tím je vy…