Jak ugrilovat vepřový bůček?
Bůček je bezesporu skvělé jídlo, když víme, jak na něj. A to se pak "olizují" mladí i staří, ženy i muži. Stačí k němu pak podat pár skvělých delikates, jako např. kozí rohy, nakládané cibulky, koření červenou papriku, trošku pepře, chilli a jiné, které máte rádi. Občas s kusem domácího chleba určitě neuškodí. Jak jej připravit, aby byl TOP?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na pomazánku z pečené červené řepy | recept
Jak na pomazánku z pečené červené řepy | recept. Červená řepa zažívá obrovskou renesanci. Už není jen nenáviděnou přílohou k rizotu ve školní jíd…
Švédská pomazánka, zdravá delikatesa pro pravé labužníky
Švédská pomazánka, receptura ČSN 50439. Švédská pomazánka se připravuje z tvarohu, másla a tresčích jater, která jí dodávají delikátní…
Jak udělat lahůdkovou huspeninu | retro recept
Jak udělat lahůdkovou huspeninu |retro recept. Tímto receptem navazuji na článek Jak připravit aspik podle norem studené kuchyně. Receptura huspeniny…
Jak připravit aspik podle norem studené kuchyně | recept
Jak připravit aspik podle norem studené kuchyně | recept. Recept na aspik je uveden v publikaci Normy studené kuchyně vydané v roce 1958. Receptu…
Nejchutnější je májová: Tipy na jednoduché pomazánky z brynzy
Nejlepší je slovenská a májová. Ano, bude řeč o brynze. Brynza, měkký sýr ostřejší chuti, je jedním ze slovenských atributů. Od roku 2008 je…