Přejít k hlavnímu obsahu

Ruský salát. Z červené řepy. Receptura 50159

Ruský salát, receptura 50159. Ruský salát podle původní československé normy obsahuje nakládanou červenou řepu, která ruskému salátu dodává osvěživé a pikantní chuti. Proto se ruský salát může stát příjemnou obměnou běžně připravovaných majonézových salátů.

Použitý šunkový salám potěší ty, kteří v salátu rádi nacházejí kousek „masa“. Protože složkou ruského salátu jsou i brambory a další zelenina, může se ruský salát servírovat i jako studená příloha k méně kořeněným masům – například k drůbeži nebo k rybám. Ruský salát můžeme podávat téměř hned, nepotřebuje dlouhý čas k rozležení.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Švýcarský salát II, ČSN 50162. Švýcarský salát se připravuje ze sýru ementálského typu, cikánské pečínky, směsi nakládané zeleniny s houbami…