Přejít k hlavnímu obsahu

Ruský salát. Z červené řepy. Receptura 50159

Ruský salát, receptura 50159. Ruský salát podle původní československé normy obsahuje nakládanou červenou řepu, která ruskému salátu dodává osvěživé a pikantní chuti. Proto se ruský salát může stát příjemnou obměnou běžně připravovaných majonézových salátů.

Použitý šunkový salám potěší ty, kteří v salátu rádi nacházejí kousek „masa“. Protože složkou ruského salátu jsou i brambory a další zelenina, může se ruský salát servírovat i jako studená příloha k méně kořeněným masům – například k drůbeži nebo k rybám. Ruský salát můžeme podávat téměř hned, nepotřebuje dlouhý čas k rozležení.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Utopence zavařené do sklenic
Utopence zavařené do sklenic mají několik výhod. Jsou ke konzumaci připraveny ve velmi krátkém čase, prakticky okamžitě po vychladnutí. Tím je vy…
Švýcarský salát II, ČSN 50162
Švýcarský salát II, ČSN 50162. Švýcarský salát se připravuje ze sýru ementálského typu, cikánské pečínky, směsi nakládané zeleniny s houbami…