Lehké
Nejnovější články v kategorii
Jak připravit vejce plněná křenovou majonézou | recept. Plněná vejce můžete podávat jako studené pohoštění, předkrm nebo svačinu. Jsou rychle hot…
Jak připravit pomazánku s křenem | 2 jednoduché recepty. Křen je vytrvalá mrazuvzdorná rostlina s chutnými dužinatými kořeny, které mají nejvyšší kval…
Jak připravit snadnou pomazánku s vejci a sýrem | recept. Pomazánku podle následujícího receptu můžete připravovat v mnoha různých obměnách. Zaměňujte…
Jak připravit ochucenou majonézu | recepty na studené omáčky. Studené maso, vařenou zeleninu či zeleninový salát lze chuťově zpestřit pikantní studeno…
Jak připravit bramborový salát s houbami | recept. Jednoduchý a levný recept s netradiční ingrediencí do bramborového salátu – houbami ve sladkokyselé…
Jak na labužnickou pomazánku Cibulák | recept. Pro toho, kdo cibuli a česnek rád, je zde tento cibulák. Aneb labužnická pochoutka z poctivého mno…
Jak udělat domácí pečenáče podle norem studené kuchyně | recept. Ráda jsem si občas koupila smažené sledě v marinádě, prodávané jako pečenáče. Teď je…
Jak připravit saláty z míchané zeleniny | recepty. Saláty z čerstvé zeleniny nejlépe chutnají v sezoně, kdy je jí na trhu bohatý výběr z tuzemské prod…
Jak připravit saláty z okurek | recepty. Okurky jsou oblíbenou zeleninou především v létě, když se urodí první tuzemské plody. Chuť okurek vypěstovaný…
Jak připravit pestrý salát s květákem | recept. Se saláty, kde je jednou z ingrediencí květák, se hned tak nepotkáte. Salátové bufety i restaurace tut…