Mírný
Nejnovější články v kategorii
Jak udělat lahůdkovou huspeninu |retro recept. Tímto receptem navazuji na článek Jak připravit aspik podle norem studené kuchyně. Receptura huspeniny…
Jak připravit aspik podle norem studené kuchyně | recept. Recept na aspik je uveden v publikaci Normy studené kuchyně vydané v roce 1958. Receptu…
Jak připravit pomazánku z tvarohu nasladko | zdravé recepty. Měkký tvaroh má v kuchyni velké uplatnění. Snadno se z něj připraví různé moučníky, sladk…
Jak připravit pomazánku z hub | recept. Není asi nic příjemnějšího než procházka v lese s bonusem v podobě plného košíku hub. A člověk hned přemýšlí,…
Jak připravit houbovou pomazánku s vepřovým masem| recept. Naše babičky říkaly, že houby jsou jídlo chudých. Nahrazovaly jimi většinou masitá jídla, i…
Jak připravit chutné domácí bylinkové máslo | recept. Sezona sklizně úrody ze zahrádky vrcholí a neměli bychom zapomenout na sklizeň bylinek, dají se…
Nejlepší je slovenská a májová. Ano, bude řeč o brynze. Brynza, měkký sýr ostřejší chuti, je jedním ze slovenských atributů. Od roku 2008 je…
Celerový salát a celerová pomazánka. Dva recepty, které mají kromě základní suroviny ještě jedno společné – minimum dalších jiných přísad. Recept…
Variace na téma kaviár a vejce podle někdejších ČSN. Vejce s kaviárem na aspiku, nebo kaviár a vejce pro změnuv asp…
Utopence zavařené do sklenic mají několik výhod. Jsou ke konzumaci připraveny ve velmi krátkém čase, prakticky okamžitě po vychladnutí. Tím je vy…