Jak připravit lehký salát z nových brambor se zeleninou a sýrem
Tradiční bramborový salát s majonézou bohužel nepatří mezi dietní pokrmy. Lehký salát z nových brambor se zeleninou a sýrem může posloužit jako jeho velmi chutná a zdravá alternativa, kterou využijete nejen jako přílohu k masu. Může se jíst i samotný, hodí se však také ke grilovaným pokrmům, což jistě oceníte během teplého období roku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Celerový salát, celerová pomazánka a tipy na jejich využití
Celerový salát a celerová pomazánka. Dva recepty, které mají kromě základní suroviny ještě jedno společné – minimum dalších jiných přísad. Recept…
Ruský salát. Z červené řepy. Receptura 50159
Ruský salát, receptura 50159. Ruský salát podle původní československé normy obsahuje nakládanou červenou řepu, která ruskému salátu dodává…
Švýcarský salát I, receptura ČSN 50161
Švýcarský salát I, receptura ČSN 50161. Hlavní složkou švýcarského salátu je trochu překvapivě sýr Gouda. Chuťový akord vytváří polosuc…
Jak si vybrat úrazové pojištění | rady
Jak si vybrat úrazové pojištění | rady. Úrazové pojištění slouží k zajištění proti úrazu a nehodám. Úrazové pojištění je obvykle považováno za praktic…
Utopence zavařené do sklenic
Utopence zavařené do sklenic mají několik výhod. Jsou ke konzumaci připraveny ve velmi krátkém čase, prakticky okamžitě po vychladnutí. Tím je vy…